2 Kasseien De Smet voor al uw Kasseien, Natuursteen, Porfier, Gres, Graniet, Klinkers, Kassei, Kandla, Platines

Kasseien De Smet

 

Kasseien De Smet maakt deel uit van de groep BELTRAMI

Sinds kort behoren we tot de groep BELTRAMI, een gerenommeerde natuursteengroothandel met vestigingen in België (Harelbeke), Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. BELTRAMI is ruim 25 jaar actief in de sector en heeft zich als familiebedrijf, onder leiding van Herwig Callewier, ontpopt tot een vaste waarde met uitstekende reputatie qua kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Zoals u weet heeft SDS zich gespecialiseerd in keda porfier, portugese mozaiëkkasseien en hergebruikmaterialen. BELTRAMI is vooral sterk in de import van natuursteen uit het Verre Oosten, maar biedt ook een uitgebreid gamma Europese materialen aan, zoals de Belgische Blauwe hardsteen. Aangezien de activiteiten van onze ondernemingen complementair zijn biedt deze samenwerking grote opportuniteiten.

Het huidige depot in Brugge blijft opereren als infocenter, toonpark en stockageruimte voor de 'bulkgoederen' van de BELTRAMI groep.

website: www.beltrami.be  

  

 
Openbare werken   Privé-aanleg

 

Ons toonpark is te bezichtigen in Brugge (iedere werkdag van 7u30 tot 17u30 en op zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u). Ruime keuze aan verschillende partijen kasseien! Afhalingen op zaterdag na afspraak!

GENIET MEE VAN ONZE PASSIE VOOR DUURZAME KASSEIEN!

De laatste jaren is er een toenemende tendens om oude bouwmaterialen te herbruiken, zowel bij verbouwingswerken als in de nieuwbouw. Niet zomaar! Meer dan ooit wordt er in onze hedendaagse levensstijl opnieuw gekozen voor warmte, kwaliteit en comfort. Dezelfde trend is ook duidelijk zichtbaar bij de keuze van bestrating en materialen voor tuinaanleg, opritten en terrassen.

Privé-aanleg

Het succes van deze materialen schuilt niet alleen in hun typische charme, maar ook in hun uitzonderlijke kwaliteiten. Meestal gaat het om natuursteenkeien uit graniet, porfier, blauwsteen of harde zandsteen. Stuk voor stuk ontgonnen uit een bijzonder hard gesteente, weinig poreus, vorstvrij, overslijtbaar en kleurvast.

Groene aanslag of vuil krijgen geen kans. De stenen nemen geen vet op en worden alleen maar mooier met de jaren. Ze bestaan in verschillende soorten en formaten, oud zowel als nieuw, groot zowel als klein, vlak zowel als ruw. Omdat ze worden ontgonnen uit diverse lagen in de steengroeve zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wij nodigen u graag uit om onze website verder te verkennen.

Veel succes met uw aanleg !